Din ciclul realitatea depaseste orice imaginatie!

Cica….

CAZ REAL Incredibil !!!

Din ciclul realitatea depaseste orice imaginatie!

Caz medical la Floreasca noaptea trecuta: niste tipi au facut un chef intr-o casa undeva pe Primaverii (o casa din aia veche, cu scara interioara rotunda). La ora 11 noaptea au ramas fara bere si au zis ca pleaca sa cumpere. Dar erau putin turtiti si s-au hotarat sa coboare cele 4 etaje cu SCHIURILE; s-au echipat si au coborat.

La etajul 2 era o baba de 84 ani care ducea gunoiul. Astia au dat peste ea si, naspa, accident, vine salvarea, o duc la Floreasca cu fractura de bazin.

Se trezesc astia din betie, si merg la Floreasca sa vada despre ce este vorba. La spital baba nu mai era (patul gol, proaspat aranjat). Astia, cica, au inghetat ca a murit, si se duc la medicul de garda sa vada ce este. De acolo afla ca baba era transferata la spitalul 9 (la nebuni) pentru consult, pentru ca toata noaptea baba insistase ca o lovise un SCHIOR pe casa scarii!

3 thoughts on “Din ciclul realitatea depaseste orice imaginatie!”


  1. WILL simply provide … WILL simply provide you with 20 unique signups under your ZEEKLER referral link, # Unique # Real people # Unique IP addresses. Google Gigmasterr Zeekler Was this answer helpful?


  2. Healthcare employment is divided into four major occupational categories [percent increase in year over year employment to December 2008]:Ambulatory Health () [3.51%]Hospitals () [3.04%]Nursing & Care () [1.27%]Social Assistance () [2.74%]About 60% of registered nurses are employed in hospitals and the BLS nurse occupational handbook is .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.