Noile laptopuri Dell Inspiron seria R

Noile laptopuri Dell Inspiron seria R şi Dell Inspiron seria R Special Edition, cea mai rapidă cale pentru a face lucrurile care vă plac cel mai mult.

 

Laptopurile Inspiron seria R au fost dintotdeauna o alegere extraordinară pentru muncă sau joacă, iar acum sunt şi mai bune. Inspiron R este un centru de divertisment pe care clienţii îl pot muta dintr-o încăpere în alta. Afişajul HD însufleţeşte imaginile. În plus, Inspiron R Special Edition asigură o experienţă multimedia captivantă, permiţându-le utilizatorilor să confere putere activităţilor preferate şi să retrăiască momentele preferate.

Inspiron 15R şi 17R

 

Timpul petrecut cu familia se poate transforma în divertisment total

Noile modele Inspiron 15R şi 17R sunt dispozitive subţiri, elegante şi uşoare, dar şi puternice, datorită procesoarelor Intel din a doua generaţie/plăcilor grafice (incluse în versiunea standard) sau procesoarelor opţionale din a treia generaţie. Având o capacitate extraordinară de conectare, ambele modele beneficiază de placă WLAN şi de cameră Web HD şi, în funcţie de configuraţie, oferă şi tehnologia Intel® Wireless Display pentru compatibilitate cu formatul 1080p (numai pentru Inspiron 15R) şi sistemul audio surround 5.1. Sunt inteligente, distractive şi uşor de utilizat, fiind perfecte pentru familiile care îşi petrec timpul acasă.

 

Inspiron 15R şi 17R Special Edition

Împărtăşiţi amintiri extraordinare din excursii memorabile

Modelele Special Edition se adresează persoanelor care vor ce e mai bun şi duc seria Inspiron la un cu totul alt nivel. Retrăiţi în mod autentic fiecare clipă cu ajutorul ecranului HD. Procesoarele Intel Core™ din a treia generaţie sunt incluse în versiunea standard, iar sunetele ample şi plăcile grafice AMD® (15R Special Edition) şi NVIDIA® (17R Special Edition) performante asigură intensitatea activităţilor captivante de divertisment.

Datorită capacelor interschimbabile opţionale, se potriveşte cu orice preferinţă sau stil

Cu Inspiron 15R, timpul petrecut cu familia se poate transforma în divertisment total. Flexibilitatea sa este egalată de designul extraordinar: capacele interschimbabile opţionale sunt disponibile într-o gamă de culori încântătoare, care se potrivesc stilului de divertisment al clienţilor.

Noile modele Inspiron seria R.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.