Noile notebookuri Alienware

Alienware prezintă trei noi modele din artileria pentru jocuri, sub forma laptopurilor de 14, 17 şi 18 inchi!

               

De mult timp suntem în măsură să integrăm victoria în desktopurile şi laptopurile exigenţilor clienţi Alienware; iar acum le punem la dispoziţie mult mai mult.

Noile laptopuri Alienware sunt disponibile cu trei factori de formă diferiţi şi nu fac concesii sau compromisuri în ceea ce priveşte performanţa. Clienţii noştri nici nu se aşteaptă la altceva.

Puterea este asigurată de procesoare Intel® Ivy Bridge până la procesoare Core™ i7 din a treia generaţie. Afişajele şi sistemul audio sunt impresionante, iar placa grafică, memoria şi interactivitatea îţi taie pur şi simplu răsuflarea.

Oriunde s-ar afla, amatorii de jocuri pot să îşi ia dispozitivul Alienware, să se conecteze, să se angajeze în luptă şi să câştige. Şi, datorită opţiunilor extraordinare de conectare, aceştia pot conecta dispozitive HD, cum ar fi console pentru jocuri sau playere Blu-ray™ la ecran şi la boxe.

 

ALIENWARE M14X – TRIUMFUL NU ARE LIMITE

Asigurând performanţa notebookurilor mai mari de 15 inchi într-un factor de formă portabil, cu greutate redusă, Alienware M14x nu face compromisuri în ceea ce priveşte conectivitatea

 

ALIENWARE M17X – VICTORIA NU A FOST NICIODATĂ ATÂT DE REALĂ

Cu afişajul său de peste 17,3 inchi, noile opţiuni grafice şi memoria extrem de performantă, Alienware M17x oferă o experienţă de joc cu adevărat captivantă.

 

ALIENWARE M18X – ONOARE ÎNVINGĂTORILOR!

Fiind produsul de marcă din gama de laptopuri, Alienware M18x dispune de un afişaj de 18,4 inchi, procesoare quad-core Intel Core i7 pentru dispozitive mobile, la tensiune standard, compatibilitate cu două plăci grafice şi trei hard diskuri şi o carcasă din aluminiu anodizat, rece la atingere.

 

Laptopurile Alienware. Puterea de a face mai multe şi puterea de a repurta mai multe victorii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.