Rasturnare de situatie!

Nevasta scrie:
„Dragă soțule, îți scriu această scrisoare ca să îți zic că te las pentru ceva mai bun. Am fost o bună nevastă pentru tine în ultimii 7 ani, și nu trebuie să îți demonstrez asta. Aceste ultime 2 săptămâni au fost un infern; azi șeful tău m-a sunat să îmi spună că ți-ai dat demisia, și se pare că e ultima ta ‘bravură’. Săptămâna trecută te-ai întors acasă și nu ți-ai dat seama că m-am tuns și mi-am făcut unghiile, că am gătit mâncarea ta preferată și că aveam pe mine o nouă marcă de lenjerie intimă. Te-ai întors acasă, ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la culcare după ce ai văzut meciul. Nu îmi mai spui că mă iubești, nu mă mai atingi… Nu știu dacă faci mișto de mine, dacă nu mă mai iubești, dar orice ar fi, eu te las. Noroc bun!

Semnat: Fosta nevastă !
P.S.: Dacă ai vrea să mă cauți, să nu o faci. Eu și frate-tău ne-am mutat la Alba-Iulia, și trăim împreună.”

—–  —–  —–  —–  —–  —–  —–  —–  —–  —–  —–
Soțul răspunde:

„Dragă nevastă, nimic nu mi-a completat ziua de azi, decât faptul că am citit scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți 7 ani, dar nu ai fost nici pe aproape de a te comporta ca o bună nevastă. E asa de rău intre noi, încât împreună nu se mai poate. Mi-am dat seama că te-ai tuns săptămâna trecută, dar primul lucru la care m-am gândit a fost: ‘zici că e bărbat ‘. Mama m-a învățat să nu zic nimic, dacă nu am ceva drăguț de zis. Ai gătit mâncarea mea preferată, dar cred că m-ai încurcat cu frate-meu, pentru că eu nu mai mănânc carne de porc de 12 ani. M-am culcat când am văzut lenjeria ta nouă, pentru că avea încă eticheta cu prețul pe ea: 490 de lei. Am sperat să fie doar o coincidență cu faptul că în acea zi frate-meu mi-a cerut 500 de lei împrumut. Cu toate acestea simțeam că te iubesc, și speram să ieșim din criză. Așa că, atunci când am aflat că am câștigat 10 milioane de € la lotto, mi-am dat demisia și am cumpărat 2 bilete pentru Bora-Bora. Dar când m-am întors acasă erai deja plecată. Cred că nimic nu este întâmplător. Sper ca viața să iți fie plină de tot ce ți-ai dorit vreodată. Avocatul mi-a spus, că din cauza scrisorii pe care mi-ai lăsat-o nu vei avea nici un leu de la mine. Ai grijă de tine!
Semnat: Bogat si liber!
P.S.: nu știu dacă ți-am zis vreodată, dar fratele meu, înainte se numea Maria, nu Marian. Sper că asta nu e o problemă pentru tine…

Lasă un răspuns