Noua platforma Dell PowerEdge VRTX optimizata pentru birouri va ofera un avantaj concurential

banner_v1xSporiţi vânzările şi creaţi soluţii optimizate pentru birouri fără precedent.

right
Noul Dell PowerEdge VRTX vă permite să vă detaşaţi de concurenţă prin satisfacerea necesităţilor unice ale clienţilor cu întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi ale birourilor la distanţă şi ale sucursalelor.
Dell PowerEdge VRTX este un centru de date revoluţionar, complet integrat, scalabil, uşor de administrat, optimizat pentru birouri. Este o platformă de soluţii care integrează până la patru noduri de server PowerEdge seria M dotate cu procesoare Intel® Xeon®, cu capacitate de stocare, de lucru în reţea şi de gestionare într-un singur şasiu. PowerEdge VRTX are mărimea unui server tower tipic cu două socketuri şi se alimentează direct de la o priză de perete standard. Cu dimensiuni, emisii termice, emisii acustice şi securitate potrivite pentru birouri, poate funcţiona cu uşurinţă pe un birou sau sub acesta, eliminând necesitatea unui spaţiu de birou dedicat sau a unui rack. Mai presus de toate, vă oferă o ocazie excelentă de a proiecta şi a implementa soluţii şi servicii profitabile unice pentru clienţii dvs.
Cu această nouă platformă de soluţii, puteţi:
Accesaţi noi pieţe pe baza factorului de formă şi a caracteristicilor unice ale platformei PowerEdge VRTX.
Introduceţi soluţii avansate pentru întreprinderi, inclusiv virtualizare, disponibilitate ridicată, comunicaţii unificate şi altele pe noi pieţe, la un preţ accesibil.
Valorificaţi-vă creativitatea şi generaţi oportunităţi noi prin configuraţii adaptate unor cazuri specifice de utilizare de către clienţi.
Definiţi şi comercializaţi servicii suplimentare profitabile unice datorită posibilităţilor de administrare de la distanţă a platformei PowerEdge VRTX.
Oferiţi clienţilor o soluţie cu administrare completă.
Puneţi în valoare experienţa Dell – PowerEdge VRTX are la bază platforme pe care le cunoaşteţi deja.
Dell PowerEdge VRTX vă oferă o ocazie unică de a furniza soluţii lucrative şi atractive pentru clienţii dvs.

 

Lasă un răspuns