Va prezentam noii membri ai familiei Dell XPS

Dell XPS 18
Puternic, dar uşor – este sistemul all-in-one care poate fi dus oriunde.
XPS 18 are ecran tactil Full HD de 18,4 inchi şi cea mai bună autonomie de funcţionare a bateriei din clasa sa. Este cel mai subţire şi mai uşor sistem all-in-one portabil din lume. Cântărind doar 5 lb, poate fi mutat uşor dintr-o încăpere în alta.
Beneficiaţi de portabilitate uimitoare fără să faceţi rabat de la performanţă: având sistem de operare Windows 8 şi procesoare până la Intel® Core™ i7 din a treia generaţie, acest sistem vă oferă toată puterea unui desktop all‑in‑one şi portabilitatea unui dispozitiv cu ecran tactil. Opţiunile de unitate SSD cu tehnologie Intel Rapid Start asigură o pornire mai rapidă.
Luaţi-l cu dvs. şi aşezaţi-l oriunde: picioruşele integrate se extind pentru a-l ţine în poziţie verticală, cadrul consolidat cu aluminiu, cu finisaj moale şi aderent, îl face uşor de transportat, iar suportul exterior de andocare permite conectarea la o sursă de alimentare pentru funcţionare neîntreruptă.
Minunat pentru divertisment: ecranul tactil Full HD de 18,4 inchi şi boxele de înaltă calitate oferă suficient spaţiu şi sunet pentru rularea filmelor. Ecranul cu retroiluminare LED are tehnologie IPS/Truelife şi rezoluţie Full HD oferind o imagine uimitoare.
Sistemul All-In-One XPS 27
Viaţa se vede mai frumos pe cel mai strălucitor şi bogat afişaj în culori de până acum al unui sistem XPS.
Optimizat pentru Windows 8, XPS 27 are un ecran tactil capacitiv şi un suport flexibil care vă pune la îndemână munca şi distracţia. Iar designul elegant, materialele excelente şi fabricaţia de precizie îl fac să fie cel mai dorit sistem all-in-one pentru acasă sau la birou.
Beneficiaţi de multitasking adevărat: având procesoare Quad Core Intel(R) din a patra generaţie, XPS One 27 este proiectat pentru multitasking rapid şi eficient, permiţându-vă să vă îndepliniţi repede sarcinile solicitante.
Ocupaţi întotdeauna un loc în primul rând: beneficiaţi de experienţa cinematografică oferită de boxele stereo integrate Infinity Premium şi de caracteristicile de divertisment opţionale, precum unitatea Blu-ray Disc(TM).
Dell XPS 8700
Cel mai performant şi mai extensibil desktop XPS produs de noi este conceput să ţină pasul cu dvs.
XPS 8700 vă oferă tot ceea ce aşteptaţi de la un desktop XPS. Cu cele mai recente procesoare Intel® şi patru compartimente de hard disk, beneficiaţi de o viteză fără egal şi de o capacitate de stocare impresionantă la un preţ atractiv, ca să rămâneţi mereu în avangardă.
Funcţionare rapidă şi fluidă: luaţi-vă cel mai rapid desktop XPS de tip mini tower de până acum. Procesoarele Intel(R)
Core(TM) din a patra generaţie vă oferă rapiditate în aplicaţiile solicitante pentru sistem, precum editarea video, redarea conţinutului video HD, efectuarea mai multor activităţi simultan şi jocurile complexe.
Capacitate mare de stocare şi extensibilitate: cu cele patru compartimente accesibile pentru hard disk, puteţi mări cu uşurinţă capacitatea de stocare a sistemului până la 4 TB, ca să puteţi să păstraţi filme, fotografii şi documente şi să vă rămână destul loc pentru multe altele.
Mai multe porturi pentru conectivitate flexibilă: cele şase porturi USB 3.0 vă permit să conectaţi mai multe dispozitive, făcând din XPS 8700 un adevărat centru digital.
Grafică şi sunet de nivel superior: beneficiaţi de caracteristici vizuale puternice şi creaţi capodopere HD cu ajutorul plăcii grafice NVIDIA(r) GeForce(R) GT 600 cu memorie GDDR5 de 1,5 GB.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.