Alt banc misto

Alarma de incendiu a sunat la ora 4 pm în cadrul unui campus de birouri, când aproape toti angajatii erau prezenti la munca     (approx 5,000 de oameni).
Asa cum sunt cerintele în vigoare, întreaga cladire a fost rapid evacuata, în 3 minute si toti angajatii s-au adunat afara în fata complexului, in locurile special amenajate, asteptand urmatoarele anunturi.
Nu dupa mult timp, persoana responsabila de exercitiul de incendiu, a facut urmatorul anunt :
” Dragi colegi : Cu sincere regrete, am fost rugat sa va anunt ca pentru multi dinte voi, acesta va fi ultimul exercitiu de incendiu alaturi de fima noastra. Datorita crizei economice si climatului de afaceri nefavorabil, firma concediaza aproape 50% din personal. Asadar, când acest anunt se va termina, va rog pe toti sa intrati înapoi în cladire. Si daca cardul de acces nu functioneaza, atunci înseamna ca ati fost concediat, caz în care accesul în interiorul cladirii va este interzis si toate bunurile personale va vor fi trimise prin posta.
Firma foloseste aceasta metoda noua, deoarece nu dorim sa blocam serverul de e-mail cu notificarile de concediere si mesajele de adio în numar foarte mare (mii) si de asemenea dorim sa evitam certurile si bataile în interiorul cladirii si în consecinta probleme de securitate pentru toti angajatii.
Speram ca ati avut o cariera înfloritoare alaturi de noi. Iar acum pasiti înauntru…si mult noroc!!!!

Lasă un răspuns