fbpx

Cele mai performante solutii pentru toate tipurile de activitati – va prezentam cele mai bune solutii de tip client pe care le oferim

banner_v7O gamă extraordinară de soluţii de tip desktop, laptop, sisteme pentru rack şi sisteme all-in-one, care le dau clienţilor dvs. puterea de a face mai multe.

Soluţiile noastre de tip client sunt concepute să ofere performanţă impresionantă. Ce-ar fi să le prezentaţi clienţilor dvs? Vor prelua controlul într-o gamă largă de activităţi solicitante.

 

Familia OptiPlex 9020optiplex_family
Dacă doriţi performanţa, flexibilitatea şi securitatea fără egal ale unui desktop, noua familie OptiPlex 9020 vă oferă toate avantajele. Sunt cele mai flexibile şi mai sigure desktopuri ale noastre de până acum destinate întreprinderilor. Le dau posibilitatea angajaţilor să fie mai productivi prin noile caracteristici complexe. Printre cele patru forme compacte, clienţii dvs. o vor găsi uşor pe cea mai potrivită pentru activitatea lor.
Noile desktopuri Dell OptiPlex 9020 au procesoare până la Intel® Core™ i7 vPro™ şi soluţia Dell de administrare la distanţă a sistemului BIOS, prin care clienţii dvs. beneficiază de acces de la distanţă, fără probleme, la desktopurile angajaţilor lor. În plus, permit ştergerea hard diskurilor „în afara benzii”, clienţii dvs. putând şterge de la distanţă datele rapid şi uşor. Cele mai recente procesoare Intel® şi posibilitatea conectării a trei afişaje permit efectuarea mai multor activităţi simultan în condiţii de eficienţă, pentru ca angajaţii să fie mai productivi.
Flexibile. Sigure. Fiabile.

Desktopul tactil all-in-one OptiPlex 9020optiplex_9020_all_in_one_touch
Noul PC all-in-one OptiPlex 9020 oferă posibilitatea conectării a trei afişaje, opţiune de ecran tactil intuitiv, cameră web şi optimizare pentru Microsoft® Lync, astfel încât clienţii dvs. să poată face mai multe, să ţină legătura şi să colaboreze eficient cu ceilalţi – toate acestea într-un design compact şi ultraelegant.

 

Desktopul all-in-one OptiPlex 3011OPtoplex_3011_all_in_one
Oferă performanţă de excepţie la un preţ accesibil.
Desktopul all-in-one OptiPlex 3011 accesibil ca preţ, cu ecran tactil opţional, oferă performanţă ridicată într-un design simplu şi compact. Combină performanţa cu preţul accesibil, incluzând modele cu procesoare Intel® Core™ i5. Soluţia opţională Dell Data Protection | Encryption protejează datele de la dispozitiv până la cloud şi este uşor de administrat de la o singură consolă
Precision T1700 Precision_T1700
Vă oferă puterea necesară pentru a vă maximiza potenţialul.
Noua staţie de lucru Dell Precision T1700 le oferă clienţilor dvs. puterea şi fiabilitatea necesare pentru a-şi maximiza potenţialul. Astfel încât aceştia să-şi poată rula software-urile de nivel profesional cu performanţă şi viteză superioare. Printre avantaje se numără: designul superior şi productivitatea accelerată asigurate de un sistem echipat cu procesor Intel® Core™ din a patra generaţie sau procesor Intel® Xeon®, sistem de operare Windows 8 Pro şi placă grafică profesională AMD® sau NVIDIA®. Certificări Independent Software Vendor, care garantează compatibilitatea cu aplicaţiile şi performanţa optimizată. Este accesibilă ca preţ, având un preţ entry‑level comparabil cu al PC-urilor clasice. Oferă o gamă de opţiuni privind dimensiunile, de la un mini tower la noul factor de formă redus opţional, care are cel mai mic şasiu din clasa sa. Serviciul Dell ProSupport™ opţional oferă acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la tehnicieni avansaţi în vederea depanării. Maximizaţi confortul vizualizării cu monitoarele Dell UltraSharp™. Se comercializează separat.

Latitude 3330Lattitude_3330
Oferă productivitate excepţională la un preţ accesibil.
Noul laptop Latitude 3330 combină mobilitatea de excepţie cu performanţa procesoarelor Intel® Core™ i5 şi cu productivitatea unei tastaturi complete şi a unui ecran de 13 inchi. Un laptop accesibil ca preţ, ideal pentru instituţiile de învăţământ şi întreprinderile mici, cu design din aluminiu şi procesoare puternice pentru performanţă remarcabilă.

 

Latitude E6540Latitude_E6540
Cel mai sigur laptop al nostru, cu cea mai completă posibilitate de administrare.
Noul Latitude E6540 include opţiuni extinse de securitate, printre care se numără modulul TPM (Trusted Platform Module), Dell ControlVault şi cititorul de smart carduri şi de amprente. Şi este unul dintre cele mai flexibile laptopuri din lume, având cea mai recentă tehnologie Intel® vPro™ şi soluţia Dell de administrare la distanţă a sistemului BIOS, oferindu-le clienţilor dvs. acces de la distanţă, fără probleme, indiferent unde s-ar afla angajaţii lor.
OptiPlex XE2Optiplex_XE2
Ajutaţi-i pe clienţii dvs. să-şi susţină mai uşor flota de desktopuri.
Simplificaţi semnificativ recertificarea pentru hardware şi software cu ajutorul desktopului OptiPlex XE2 cu ciclu lung de viaţă şi design foarte durabil.

 

Precision R7610Precision_R7610
Profitaţi la maximum de software-urile dvs., beneficiind totodată de protecţia datelor.
Oferiţi performanţă la nivel de staţie de lucru pentru medii la distanţă 1:1 sau virtualizate cu ajutorul staţiei de lucru pentru rack Dell Precision R7610 cu certificare ISV.

Produse de vârf create pentru activităţi solicitante: laptopuri, desktopuri, staţii de lucru pentru rack şi sisteme all-in-one din familiile OptiPlex, Precision şi Latitude oferite de catre Dell.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Gogescu.com - WordPress Theme by WPEnjoy