fbpx

Sunete și zgomote reale de aspirator pentru a calma și adormi copilul, bebelușul, nou născutul

Sunete și zgomote reale de aspirator pentru a calma și adormi copilul, bebelușul, nou-născutul, a se relaxa, sunet alb natural (sunet înregistrat și editat în studio, pentru cea mai înaltă calitate).
Este posibil ca sunetul unui aspirator să poată fi utilizat pentru a liniști bebelușii. Unele părinți folosesc zgomotul alb, cum ar fi sunetul unui ventilator sau al unei mașini de zgomot alb, pentru a le liniști pe copii și pentru a crea un zgomot de fundal constant care poate bloca alte distrageri. Deoarece sunetul unui aspirator poate crea un sunet constant și previzibil, ar putea avea un efect similar. Totuși, este important să reținem că fiecare bebeluș este diferit și ceea ce funcționează pentru unul poate să nu funcționeze pentru alții. Întotdeauna este mai bine să consultați un pediatru înainte de a utiliza orice metodă pentru a liniști un bebeluș.

Pentru mai multe videoclipuri grozave, vă rugăm să vă abonați la canalul nostru de YouTube sau să dați like paginii noastre de Facebook: Interesting sounds, noises and videos (https://www.facebook.com/relaxingsoundsandvideos).

https://www.gogescu.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2023 Gogescu.com - WordPress Theme by WPEnjoy