fbpx

Instalare imprimanta USB folosind Modemul HG655b ca printserver

Instalare imprimanta USB folosind Modemul HG655b ca printserver

Pasi de urmat pentru Windows 7:
1. Se Instaleaza imprimanta prin USB folosing CD-ul producatorului.
2. Se conecteaza pc-ul la modem (prin cablu sau WiFi) si imprimanta la portul USB al modemului.
3. Se porneste modemul.
4. Dupa ce modemul a pornit si reteaua apare conectata se navigheaza in meniul Devices and Printers(control panel–>devices and printers).
5. Se alege “Add a printer” iar in fereastra ce apare se alege “Add a Network, Wireless or Bluetooth Printer” si se apasa “next”.
6. Chiar daca sistemul va gasi imprimanta ce se doreste a fi instalata, se selecteaza “The printer that I want Isn’t listed” si se apasa “Next”;
7. Se alege varianta 2 ”select a printer By name ”,si se trece URL-ul http://192.168.1.1:613/printers/myprinter, unde scrie “myprinter” se trece numele imprimantei si se apasa butonul “Next”
8.Se alege din lista producatorul si modelui imprimantei, si se apasa “OK”.
9.Dupa ce se instaleaza driverul, se apasa in fereastra urmatoare “Next”.
10.Se apasa “Print a test page”pentru a verifica functionarea corecta a imprimantei.(Listarea paginii de test poate dura de la cateva secunde pana la 1-2 minute in functie de viteza de reactie a pc-ului si a imprimantei)
Dupa ce imprimanta printeaza correct pagina de test se apasa butonul “Close” si apoi butonul Finish Pentru a iesi din Wizzardul de setare;
Daca Toate setarile sunt facute correct, in lista de dispozitive va aparea o noua imprimanta ce poarta Numele “printserver on http://192.168.1.1:631”

Instalare imprimanta USB folosind Modemul HG655b

1 Comment

  1. Detin o imprimanta HP 1102w si un router romtelecom mai sus mentionat.Pot sa leg imprimanta wireless fara cablu usb din imprimanta in routter? Adica sa nu existe nici un fel de cablu intre ele. Imprimanta este wireless.

    Ms mult

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Gogescu.com - WordPress Theme by WPEnjoy