fbpx

Noua gamă Vostro: produse de bază pentru întreprinderi şi nu numai

Notebookuri noi extraordinare în gama Vostro.

Întreprinderile în curs de dezvoltare au nevoie de productivitate, de un bun raport calitate-preţ şi de securitate. În plus, acestea au nevoie de siguranţa oferită de serviciile de asistenţă atunci când este cazul. Toate acestea le pot găsi în noua gamă de notebookuri Vostro™, disponibile în trei culori elegante şi cu trei factori de formă extraordinari:

Vostro 3360

Notebook de 13 inchi, care asigură portabilitate extraordinară şi performanţă pentru „nomazii profesionişti”

 

Vostro 3460

Notebook de 14 inchi, pentru lucrătorii specialişti care călătoresc frecvent

 

Vostro 3560

Notebook de 15 inchi, cu mai mult spaţiu pentru desfăşurare

Toate cele trei dispozitive utilizează cea mai recentă arhitectură Intel®, cu procesoare Core™ i din a treia generaţie şi grafică HD, şi oferă o gamă completă de opţiuni de conectare wireless.

 Utilizatorii pot colabora oricând şi de oriunde datorită camerei Web FHD, microfoanelor matriceale şi sistemului Wave MaxxVoice Pro. Durata de funcţionare a bateriei de peste opt ore asigură productivitate pe durata întregii zile; securitatea este robustă, incluzând un cititor de amprente şi un software de criptare a datelor protejat prin parolă.

În plus, întrucât sunt susţinute de serviciul nostru premiat Dell ProSupport™, acestea oferă o combinaţie extraordinară între stil, flexibilitate şi linişte.

 

Noua gamă Vostro: produse de bază pentru întreprinderi şi nu numai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Gogescu.com - WordPress Theme by WPEnjoy